Гортаю спомин
Півзабутий.
Навшпиньках – лютий,
Плаче сніг.
Уже нікому
Й уві сні
Солодкі миті не відчути.
Торкаю спогад…
Руйнування…
Сльоза остання –
Не зберіг.
Але нічого!
Мабуть, гріх
І згуба у жазі кохання.
На згадку – шрами:
Не почута.
Сумним етюдом
Краплі стріх.
Сюжет із нами
Нагорі –
Жарини, що вгасили люди,
Мокрінь з-під ніг…