Як мені стало відомо, запрошуються автори до «Антології сучасної новелістики та лірики України-2023»* (Проза, поезії, есеї, написані у 2023 році.)
Наразі готується 21-й випуск. Він побачить світ у кінці лютого 2024 року.
Автор надсилає обов`язково короткий біографічний нарис (українською мовою), зазначаючи рік народження, публікації, книжки. Авторський примірник «АНТОЛОГІЇ» буде надіслано автору в Україні (іноземним авторам надсилається опісля сплати поштових витрат), по виходу в світ.
Про це сповіщає на сайті редактор міжнародного літературно-мистецького журналу «Склянка Часу*Zeitglas»
Довідки за тел. (04736) 36805, або zeitglas.kaniv@gmail.com
Цікава ще одна фішка !!!
Кожний автор, твори якого друкувалися на сторінках міжнародного літературно-мистецького журналу «Склянка Часу*Zeitglas», або на сторінках тематичних альманахів, має право на видання власної книги з 20% знижкою видавничих витрат.