Ви весело замочували шкіри
Впольованих ведмедів і свої.
Тубільці федерації і звірі -
Ви всі були братами у сім'ї;
Доповнювали бубном балалайку,
На всю тайгу співали для царя.
І сам шойгу купляти собі лайку
Приходив до місцевого псаря.
Для чого ви, тайгові шкуродери,
Затіяли сафарі в Ірпені?
Смагляві косоокі офіцери,
Куди везли "стіралку" на броні?
Невже в тайзі не вистачило шишок
І соболя мисливцю-збирачу?
Чи просто закінчився "бояришник"
І дуже захотілось "первачу"?
В обвуглених на попіл джавеліном
Не витягнути відповіді вже...
Мовчать двохсоті з битої машини,
Валяються трофейні негліже...
Ввійти в цивілізацію холопу
Всевишнім від початку не дано.
І тільки сморід смерті у Європу
Іде через прорубане вікно.
Флакони з "Промтоварів" на фужери
Змінити не судилося тобі.
Під Києвом, тайгові шкуродери,
Рубайте собі сосни на гроби.