Вітаю Вас, пані Ганно, що Ви маєте у КП настільки близьких друзів, які знають дату Вашого народження. Тепер я теж буду знати, бо зафіксував цю дату у своєму записнику. Отож, із запізненням, але я Вас теж вітаю з днем Вашого народження і бажаю всього найкращого у житті і МИРУ нашій рідненькій УКРАЇНІ.
Щиро дякую Вам, Друже, за тепле привітання. Дуже приємно. Дай, Боже, нам дожити до наступного Дня народження у мирній Україні. Думаю, що Перемогу заслужив наш народ і зглянеться на нас Господь. Великі надії чомусь покладаю на весну.
Дуже гарний вірш п. Ганно! Літа минають ну й нехай,є творчість, якою живите.Тож прославляйте рідний край,ми всі дочекаємося,,Україне розцвіте! Подяка ЗСУ,що оберігають нас від непроханих гостей. Миру і добра вашому дому!