***
Влада зелені,
Як слуги неукраїнського
Народу,
Робить все для
Знищення України --
В цілому,
Своїм недолугим
Посібництвом
Економічним Кіллерам
Корпорацій світу,
Де продаж української землі,
Форматація до зера науки,
Бездіяльність розвитку
Технологічного прогресу,
Знищення малого бізнесу та інше --
В сукупності :
Знівелювали економіку
України,
Знищують ресурси
Держави,
Знищують стабільність життя
Громадян,
Руйнують патріотичність
Та свободу вибору
Демократичних цінностей --
У самій суті,
А тому
Цю владу треба негайно
Міняти
На патріотично-елітні
можливості
Нації,
Яка має необмежені ресурси
Мудрості,
Коли би тільки не той
Корумпований шал,
Який підтримує сама
Влада,
Як важель руйнації
Змісту суті держави,
Бо...
При владі вороги
Нації --
По результатах
Всіх їх методів роботи,
Як злодії дня,
А тому :
Не терпіти,
Не мовчати --
Не на часі-бо,
Як важливість втрати часу --
Якраз це
Є
Важливим,
Коли валиться дім
Родини та змісту
Існування нації
України,
Бо брехня влади вже
Зашкалює
У всіх можливих та
Неможливих структурах зла,
Якщо на здоровому тілі
Знову розростається
Стара совкова
ракова пухлина...
-------------------------------------------
20.01.2024; Paris (Aurora) =======================
(!!!)
Як сказав депутат Степан Хмара :
https://youtu.be/FE3YG4DAeng?si=N09V1ZYKAbrUz5XN
"Цю шпану чекає трибунал..."
https://www.volynnews.com/news/all/stepan-khmara-na-tsiu-shpanu-likvidatoriv-iaka-pryyshla-do-vlady-chekaye-/
Тут читати більше...
---------------------------------------------
(Автор -- "Роздуми про суть життя та систему влади")
=======================
(!!!)
Автор :::
Катинський Орест
(Katynskyy Orest)
=======================