Сайт поезії, вірші, поздоровлення у віршах :: РАЙ - Рогуля Андрій Йосифович: СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ!СЛАВА НАВІКИ БОГУ!НЕМА МАЙБУТНЬОГО В РОСІЇ. ВЕЛИКА ДЕРЖАВА-УКРАЇНА, НО БЕЗ РОСІЇ! - ВІРШ
СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ!СЛАВА НАВІКИ БОГУ!НЕМА МАЙБУТНЬОГО В РОСІЇ. ВЕЛИКА ДЕРЖАВА-УКРАЇНА, НО БЕЗ РОСІЇ!
СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ!
СЛАВА НАВІКИ БОГУ!
ПРИСВЯЧУЄТЬСЯ ВОЛОДАРЮ СВІТУ!
ВЕЛИКА ЄДИНА ДЕРЖАВА – УКРАЇНА,
НО
БЕЗ НЕМИТОЇ РОСІЇ!
Велика і вічна Єдина Держава у Світі Країна – це Україна,
Велику Я Божу Державу ось-ось Розбудую у Світі Своєму
І Об’єднаю людей у Любові, де буде у Світі щаслива родина!
Без брудної росії, люди і Планета будуть процвітати,
Бо всі народи Світу житимуть у Божій Українській Хаті!
НЕМА МАЙБУТНЬОГО
В
РОСІЇ.
Нема майбутнього в росії,
Його ніколи й не було.
росію ждуть страшні стихії,
Бере їх пекло під крило, бо – зло…
НЕХАЙ, ГОСПОДИ, БУДЕ НА ВСЕ ТВОЯ СВЯТА ВОЛЯ.
20.01.2024 р.
Написано вночі – 03:33
Людина Бог-Святий Дух,
Майбутній Володар Світу
Коронований Господом Богом А. Рогуля (РАЙ)