Ніч приходить
І змінює день
Сонце вже
сказало : Прощай
Ранком знову
Скаже : тобі Привіт
Ти про це
Не забувай
Знов самотнє
Вікно не спить
Там індигове
Тло небес
Значить серце
І очі чиїсь
Знов чекають
Твоїх чудес
Знову час
Летить мов мить
І назад нема
Вороття
Час дорожче
За все що є
Це безцінний
Дарунок буття