***
Наркотики
Легалізують скоро,
Бо вигода,
Для влади --
Є,..
Якою
Паству контролюють
У тім, що ними --
Продає :
Всі й вся..,
До самого остатку,
Якою мозок непідвладний
В інформації життя,
Де -- пошуком,
Знаходять шкоду..,
Але ще більше --
Безвихідність
Своєго закабалення,
Пригноблення,
Відхилення,
Загибелі Душі --
В собі,..
Бо у наркотику життя
Є більше,
Як в якомусь,
Чи чомусь --
Притензій інфо
Пошуку..,
До відкривання змісту
Скритого,
В поточній миті --
Брудної білої білизни,..
Що висмоктується
Матрицею
В жорстокій,
Безумній,
Людського духу --
Смерті...
-------------------------------------
23.11.2020-13.01.2024; Paris (CASP / А)
===================
(!!!)
"Твір написано ще у 2020 році після видіння сну, де проявлялася сітка ловців Душ людських через наркоту та телекомунікації.
Мудрому досить..!"
------------------------------------
(Автор -- "Слідами слов'янських Богів, що воскресають оновленням душі...")
===================
(!!!)
Autor ::
Катинський Орест
(Katynskyy Orest)
===================