***
Ці біоритми,
Як -- у тілі, книжка є
Життя,
Що так залежать
Від планет --
На ділі,
Де сонце й місяць
Контролюють
Кожен подих дня,
Якими в біоритмах
Розписане, майже, усе
Моє й твоє буття,
Бо
Все залежне є --
І.., в тому, наяву :
Що зверху домінує --
То і.., живе, таким, внизу...
--------------------------------------------
13.01.2024; Paris (Aurora)
=======================
(!!!)
"Життя людей подібне до життя Богів, бо що зверху -- то і внизу..."
-------------------
(Сведенборг)
=======================
(!!!)
Autor ::
Катинський Орест
(Katynskyy Orest)
=======================