Я...Я просто кохаю тебе!
Ось так по дурному й недбало.
І коли бачу , в душі шкребе,
бо ще не мій,а мені тебе мало.
Але ж серце довго вибирало...
І вибрало. Кого ж?
Того хто мене й знать не знає.
А я дивлюсь на нього палко й п'яно
Та певно це пройде, мені ж всього
шістнадцять.
Всі кажуть, що мине, бо я ще не доросла.
А як не зникне, не пройде,оце моє юне
кохання?...
Як буде мені кільканадцять, тоді
й напишу я про це.
Напише вже та жінка, що все оце
переросте..