Місто схопить нас тепло і сильно,
В'язко, ніби гаряча смола,
Місто всіх нас поглине повільно,
Кожну душу, щоб вже не втекла.
Місто змінить своє обличчя
І забуде, що досі ми тут.
Знов роздмухаються протиріччя,
Що нас лиш заганяють у кут.
Місто зміниться, що й не впізнати,
Менше буде минулих окрас.
Світло зникне у стінах кімнати,
Коли більше не буде тут нас.
Місто буде все більшим і більшим,
Місто сповнене буде людьми,
Місто буде всміхатися іншим,
Коли станем корінням всі ми.