***
Україна йде до
Світла :
Збиваючи ноги
В кров --
У віри молитві,
Перемагаючи нестатки
Та зраду попутчиків,
Голодуючи і, у спразі,
Знемагаючи,
Як духовному випробуванні..,
Але вперто пересуваючись
До милості Всевишнього,
Що чекав на когось
З цього життя
І.., сам, вийшов назустріч
Бажаючій моїй,
Стражданнями самопожертви --
Для всієї Землі,
Україні
Утвердити то зерно
Святості при його
Престолі,
Якою вона стала,
Перед його очима,
Вибраною серед всіх --
Святою кров'ю відкуплення
Землі та людства,
Самопожертвою знищення
Тьми --
У святе Господа
Воскресіння...
-------------------------------
31.12.2023; Paris (Aurora)
=================
(!!!)
Autor ::
Катинський Орест
(Katynskyy Orest)
===================