***
Та, ніби, би --
Нічого,
Бо Новий рік
Прийшов..,
Та, ніби, би --
Достатньо,
До того, що
Знайшов,
Бо -- більше,
Все ж,
Втрачаємо,
Щоби нове надбати
І щось там відложити
Та щось запасом
Мати..,
Та щось на перспективу --
На завтра витрачати,..
Але, яким він
Буде :
То вже є --
Персонально :
Від того, що
Чекаємо --
До того, що
Реально
І... візьме -- та поставить,..
Та когось, ще --
Закреслить
І когось, десь --
Спитає,
З того, що скрив
Брутально..,
Або...
Просвітить всіх --
У нового достатку,
Бо новий Вік --
У цей Новий рік,
Бажає
Утвердить правду
Альтруїста,
Як то світло Космосу,
Що є оптимізм життя,
Як свята Істина...
--------------------------------------------
29.12.2023; Paris (Aurora)
=======================
(!!!)
"Le gente dolorose ch’anno perduto il ben del intelletto..."
---------------
"Нужденні люди, що втратили благо мислити (італ.)"
----------------------
(Да́нте Аліг'є́рі )
===============
(!!!)
Автор :::
Катинський Орест
(Katynskyy Orest)
=======================