Лиш віддзеркалення, нічого більше,
відлуння слів, омріяне тепло.
Таке знайоме, хоч насправді інше,
таке важливе, все що далі - тло.
Розпланування зовсім не на часі.
За кроками розгледівши ходу
не стій, щоб не згубитись в сірій масі,
Не бійся послизнутись на льоду.
Впади, збирай спочатку рівновагу,
твої думки завжди на терезах,
Вони розтануть і втамують спрагу
у кругообігу води - в сльозах.
Вода замерзне, всюди буде крига
І охолоне все, що зараз є.
Усе циклічно, буде ще відлига.
Мій лід - це віддзеркалення твоє.