***
Але --
Саме то,
Що ми любимо,
Як парадокс
Життя,
Нас і вбиває --
Без жалю
Та співчуття...
----------------------------------------------
08.12.2023; Paris (Aurora) =========================
(!!!)
Autor ::
Катинський Орест
(Katynskyy Orest)
==========================