Хто задавав собі питання:
чому помер Ісус Христос?
невже всі муки і стогнання,
не зміг відвести батько Бог?
І ми звертаємось до Бога:
О наш Творитель і Отець,
чом в Світі шириться тривога,
та війнам не прийде кінець?
Невже так люди завинили,
що загубили миру вісь,
Гріхи приховані вчинили,
Планета тоне в морі сліз?
Хто коїть війни, схаменіться,
не буде втіхи у біді,
і за спасіння не моліться,
Бог не на вашій стороні.
Ісус Воскрес по Божій Волі,
Він був на праведнім путі.
Бог не помилує ніколи,
того, хто винен у війні…
08.11.2023