💖💖💖
( ПРИСВЯТА родичці
Зої Д.)
З НАРОДИНАМИ
Яскравих барв вам
Попри цю мінливу осінь,
Крізь сіру сирість
І вуаль дощу,
Та хризантемних ноток в дрібній позолоті,
І позитивного, осіннього плащу.
Хай бережуть вас
Сонми крил небесних
І Божа ласка захищає дім,
Вам зичимо
Лиш раночків чудесних.
І буде тепло в вашім домі всім.
Клото життя хай тче лиш світлі миті,
Дніпрові води сили додають,
Хай діти і онуки
Будуть ситі.
А дні у мирі весело пливуть.
Хай червоніє в жовтні горобина,
Ваш молодий запал ніколи не згаса,
І українська пісня в душі лине!
Навколо вас і "в"
Цвіте краса!
Крокуйте сміло в виконання планів,
Скидайте зайве ,
Струшуйте із рук!
Туліть свій погляд
До проміння сяйва!
Ще буде не один
Щасливий круг...
08.10.23р.
🤹♀️В.Мала
🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉