#День_Козацтва
#День_Захисників_та_Захисниць
#1_Жовтня
#День_Покрови
#День Музики
#День людей похилого віку
#День міста Покров
🎉💙💛🎉
ЗСУ- НАЩАДКИ КОЗАКІВ:
Сильні, мужні,
Мудрі і хоробрі.
Чесні, волелюбні
І стійкі,
Вільні,вірні,
Витривалі, добрі.
Ще безстрашні,
З Богом у душі,
Винахідливі,
І Ангелам тотожні,
На підйоми завжди
найлегшІ,
І ніким й ніяк
НЕПЕРЕМОЖНІ!
Ми вклоняймось
Кожному із ВАС!
Повертайтеся хутчіш
живими!
Як чекають сім'ї
Повсякчас
Батька, брата,
Дядька, друга, сина.
ЗСУ - НАЩАДКИ КОЗАКІВ!
Ангелів у супровід
В ДОРОЗІ!
Знищте і зметіть всіх
хижаків!
Шлях близький,
Вже БУТИ ПЕРЕМОЗІ!!!!
29.09.23
🤹♀️В.Мала
💙💛
( на світлині учениця 4-А класу,КЗ"ЛіцейN8" Дарина ЛИТВИНЕНКО вітає зі святом свого тата.)