#День_Миру
💫❤💫
Спустіться Ангели з небес,
Щоб МИР принЕсти
В Україну!
Від Сяну і до
Дону плес,
Спасіте рідную
Країну!
Потрібен МИР
Усій Землі,
Хай квітне голуба
Планета!
Війні говоримо
Ми :"НІ!!"
Скидаймо
Ворога тенети!
У МИРІ краще жити всім!
Плекати радості
Початки,
Страхи прогнати
За сто зим,
Життя своє
завжди квітчати.
А перед цим ПЕ-РЕ-МОГ-ТИ,-
Нам так потрібна
Перемога!
Разом крокуймо,
Я і Ти!
Немає іншої
Дороги!!
21.09.23р.
🤹♀️В.Мала
( на світлинах 4-А, КЗ"ЛІЦЕЙ 8" )
🙏🙏🙏💞