Кажуть, що сьогодні ми живемо в футуристичному сайнсфікшн сюрреалізмі. Можливо, в майбутньому мистецтвознавці назвуть цей напрям одним словом, а поки що
Сьогодні мені приснився сон:
На дорозі трамвайні колії, ремонт
Вдихаю ранішнє повітря
Ще не осіння там палітра
В моді тепер real сюр
А в одязі нановелюр
Пам'ять: кожен процес
До щастя крок-прогрес
Парує чай помірно
В зошиті "все вірно"
Переді мною полотно
Занурюю носа у вікно
Встає сонце до роботи
Новий день і турботи
В голові образ на балконі
Мій погляд по руці і скроні
Силует прямо в душу
Намалювати нині мушу
Якби сюжети в гетеа
В твоїй руці моя рука
Але сценарії інші там
Нинішні віддать дощам
Розумію чи це уже фотон?
Сьогодні приснився сон.