💫❤💫
Химери часу граються із нами.
То швидко, то повільно час іде.
То вітром, суховієм,
валунами,
То неочікуваним
Дивом щось пряде.
А ми - мов лист осики, мов пір'їна,
Що тіпається посеред Землі,
В які попадемО
земні глибини ?
У світло, чи у пазухи імли???
Ми стоїмо у черзі за спасінням...
Плюндруєм душі,
чи купаєм в доброті..
Яке у дітях виросте насіння??
Хтось в парі йде,
А хтось у самоті...
Тулімося до світла-
Бо там краще.
Зірки розкажуть,
Істиний Де шлях
Де б ти не був:
У полі, а чи в хащах.
Злітай в думках
Й житті, мов
Ясноокий птах.
11.08.2023р.
🤹♀️В.Мала
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀