Загоріла в небі чаром зірка,
Сповістила світ, що ти єси!
Заросилась в діаманти гілка,
Простягає руку: "Ось, носи!"
Хмарка бавр метеликом шугнула,
Станцювавши, сіла на чоло,
Леготом квітковим огорнула,
Тим, що снивсь в дитинстві так давно!
Забриніло радістю повітря,
Струни натягнувши спроквола,
У букет сюїт сплелось, розквітло
Ніжним майвом подиху тепла.
Зорениця сяє над тобою,
Янголи сторожею навкруж:
Сповивають доленьку габою,
І пелюстям вистилають руж.
Chara Vinna