Зустрітися б хоч поглядом, не більше,
Відчути б у душі оте тепло,
Щоб полилися з серця мого вірші,
Щоб смутку на душі більш не було.
Побачити твої щасливі очі,
Усмішку на щасливому лиці,
Я ж не багато, зовсім трохи хочу,
Бажання колись збудуться всі ці,
Надворі травень, все цвіте, буяє,
В гаю п*янкі співають солов*ї,
Лягаю спать і Господа благаю,
Щоб ти прийшла сьогодні в сни мої
А поки що, я в Господа благаю,
Я перед Ним навколішки стою,
Хай Бог нам Перемогу посилає,
Молитву хай почує Він мою.
Нехай Всевишній почує всі Ваші молитви, пане Андрію! Щоб збулися всі мрії і бажання і перелилися вони у творче поетичне натхнення. Вірю, що так і буде!