Вдохновение –дар небес! Принять суметь! Жизнью, дружбой дорожить! В гармонии с природой жить! Главнее нет! Улыбка, нежный добрый взгляд! Расцветает природа и человек! 25.03.2118.48 На фото-мой рисунок. Натхнення - дар небес! Прийняти зуміти! Життям, дружбою дорожити! В гармонії з природою жити! Найголовніше немає! Посмішка, ніжний добрий погляд! Розквітає природа і людина! 25.03.21 18.48 На фото-мій малюнок.
ID: 982054 ТИП: ПоезіяСТИЛЬОВІ ЖАНРИ: ЛіричнийВИД ТВОРУ: ВіршТЕМАТИКА: Філософська лірика дата надходження: 03.05.2023 11:00:43 © дата внесення змiн: 03.05.2023 11:00:43 автор: Тома
Проект ініційовано у 2002 р. київським поетом Євгеном Юхницею Правила щодо cookie