НА КОНКУРС
"Золоте перо" ( відправлено 19.01.2024р.)
Я МРІЮ, ВІРЮ І ЖИВУ
І Мрію Я*,і вірю,і живу!
Навсупор долі,
Вітру степовому!
Натягнуту тримаю тятиву
І не скорюсь ніколи дню тяжкому!
Я єсть нескорений,
Об'єднаний НАРОД!
Що йде навстріч великій Перемозі!
Що має кращі землі із щедрот.
І, вороги, не стійте на дорозі!
Дніпро - це сила наша і могуть,
Калина- символ віри і любові,
Воли на полі нашім не ревуть ,
Поети засівають перли мови!
Лани пшениці скоро зашумлять
І загудуть у горах грай-трембіти !
Бої жорстокі ,ВІРЮ, відгримлять
І звеселяться наші славні діти!
Відтак, Я мрію, вірю, і живу!
Вростаю вглиб , немов коріння дуба!
Мене непереможну і живу
Ніхто ніколи в світі не забуде!
Завжди була Я, Є, і буду скрізь,
Від річки Сян і до самого Дону.
Свобода й воля- мій палкий девіз.
Хто зазіхне- отримає "бавовну"!
Міста- герої стали в грізний ряд,
І славні наші ЗСУ- герої!
Довгоочікувань- омріяний парад.
Не буде в нас поваленої Трої!
Нізащо не скорюся дню тяжкому!
Напну сильніше лука тятиву!
Навсупор долі, вітру степовому,
Я МРІЮ,
ВІРЮ,
ДІЮ,
Я ЖИВУ!!!
*Я- народ, країна, Україна
04.04.2023р.
🤹♀️В.Мала
( на світлині - мої малята під час навчання- онлайн.Подорож у казку.)