1.
Iшов Голохвастов додому,
Тарiм-дра-та-тi-дратата,
Але, вiдчуваючи втому,
Прилiг пiд чужi ворота.
На iншому боцi собака
Закопував кiстку у гнiй.
Ще й виднiлась неабияка
Смужечка м"яса на нiй.
Пр..
У Жоржика дiм на Подолi,
Неначе той кремовий торт,
Вино, грамофон та ще й дамочки смачнi,
Вольготно хлопчина живьот.
2.
Собака, учувши в небозi
Злодiя, гаркнув "Мосьe,
Хоч я тут сиджу, як в облозi,
Та все це насправдi моe.
Двобою зi мною схотiли?
Так ось мiй картель, милий пан!"
I грудки з-пiд лап замигтiли,
Застукали об паркан.
Пр..
У Жоржика дiм на Подолi,
Неначе той кремовий торт,
Вино, грамофон та ще й дамочки смачнi,
Вольготно хлопчина живьот.
3.
Пес вiв далi: "Я не невiглас,
Мiй батько французький бульдог.
Покинув одразу же вiн нас,
Точнiше, вiдтягнув поводок.
Шляхетний я, а не цирульник,
Що впав пiд штахетник в багно"...
I песик скрутив смачну дулю,
Неначе з екрану кiно.
Пр..
У Жоржика дiм на Подолi,
Ох, нiби той кремовий торт,
Вино, грамофон та ще й дамочки смачнi,
Вольготно хлопчина живьот.
4.
Поклястися мiг Голохвастов,
Тарiм-дра-та-тi-дратата,
Що його за комiр зграбастав
Собака й потяг до моста.
Хотiв у Днiпрi утопити,
Та випручався i утiк
Прогулянок пiзнiх любитель,
Зарiкшись не пити аж рiк.
Пр..
У Жоржика дiм на Подолi,
Неначе той кремовий торт,
Вино, грамофон та ще й дамочки смачнi,
Вольготно хлопчина живьот.
ID:
978665
ТИП: Пісня СТИЛЬОВІ ЖАНРИ: Гумористичний ВИД ТВОРУ: Пісня ТЕМАТИКА: Філософська лірика дата надходження: 30.03.2023 13:48:04
© дата внесення змiн: 30.03.2023 13:51:23
автор: Валерій Коростов
Вкажіть причину вашої скарги
|