Бува краса, що очі не відвести.
Нестерпно дивишся і поглядом їси.
Шукаєш спосіб в жертву щось принести,
Щоб стати власником подібної краси.
Така краса оспівана в легендах,
За неї війни йшли й бідніли багачі.
Я ж маю щастя бачити щоденно
Як засина краса у мене на плечі.