До мене Янгол прилетів, на серці любо й мило,
Неначе сонце у вікні для мене засвітило,
І заспівали солов*ї пісні в зеленім гаю,
Нарешті дочекався я оту, що так кохаю.
І рветься серце в небеса, цвіте душа, мов квітка,
Розлука кінчилась моя, зустрів мою Лебідку,
Ніхто не зможе розлучить, нізащо і ніколи,
У грудях полум*я горить, не загасить нікому.
До мене Янгол прилетів, душа моя співає,
Я Господа одне молю, одне лише благаю,
Хай більш не розлучає нас, хай серце не страждає,
Другого Сонечка в житті такого не буває.
До мене Янгол прилетів, розправив білі крила,
Зі мною Сонечко моє, зі мною моя мила,
Радію я, співа душа і серце завмирає,
Зі мною Зіронька моя, ота що так кохаю!