Виступаю від імені глорів.
Ну, нас, типу, не любить фанат.
Ну, бо ми ЗА футбольних мажорів,
І Успішний та Сильний нам брат.
Ми ж для фана як ті проститутки,
Нам, бач, треба лише результат.
І самі емоційні прибутки
Та негайних звитяг аромат.
Нас фанат учить, ЩО таке вірність.
Та вважає що ми другий сорт,
Бо цінуємо в спорті чарівність,
Бо цінуємо якісний спорт.
Сформували прям цілу доктрину.
Хто є ультрас, а хто є лопух…
Я тут теж кілька суджень накину
Про фанатський засліплений рух.
Ви для мене як порохоботи,
Що на публіку вірні, як пси.
Тільки це у них платна робота,
А ви тАк просто рвете баси.
Тільки ВАШ брат несе на трибуну
Все, що потім фіксує ФАРЕ.
Йому ж кажуть, шо шашки-табу, нах!
Він: Футбол без нас з шашкою вмре!
Взагалі, перевага фанатів
В дружній єдності їхніх рядів.
І що проти гучних постулатів
Табір глорів гуртом не гудів.
Згоден, з ботами я перебільшив.
Але зараз тут все уточню-
Фанат теж виглядає не ліпше,
Коли власну несе маячню.
Мені якось один вболівальник,
На питання, чи виграв Шахтар,
Відповів, що йому актуальний
Тільки свій суперклуб-суперстар.
Тобто, хлопцям, по суті, плювати
Як зіграв їх прямий конкурент.
І не хочуть вони рахувати
Те, що зветься коЕфіцієнт.
Ні, не маю мети ображати
Завжди відданих членів фан-банд.
Закликаю їх лиш поважати
Вболівальників різних команд!
2018 рік
Номер картки для донатів:
Ощадбанк
4790 7299 3591 8979
Мостюк Сергій Миколайович