Вірш про слова колишнього футболіста Динамо Андрія Несмачного, який є прихожанином якоїсь релігійної організації, про те, що наш футбол знаходиться під впливом сатани
Кого мав на увазі брат-Несмачний,
Коли нам говорив про сатану?
Тут кожен має свій словник тлумачний.
І кожен на своє кладе вину.
Любий гравець ФК Дніпро Дніпровський
Призначить у футболі сатану.
Він скаже, це Валерій Коломойський.
А той усе зверне на ФФУ.
Ярмоленко вам скаже що, брат Суркіс
Для нього найзапекліший не брат.
Йому ті футболісти як фігурки,
Яких він вміло крутить на контракт.
Кварцяний прокричить в своєму стилі
Що це, блять, кривоногий футболіст.
Що в нього пів команди - тупорилі,
І не врятує їх євангеліст.
Луческу знає - зло несуть лайнсмени.
Чемпіонат, боллбої, судді, Львів.
Ну, звикли розчаровані спортсмени
Шукати в негараздах д’яволів.
І кожен однозначно тепер знає,
Що зараз він позбувся сатани.
Що чорт йому тепер не заважає,
Й фортуна, врешті решт, вдягне штани.
2018 рік
Номер картки для донатів:
Ощадбанк
4790 7299 3591 8979
Мостюк Сергій Миколайович