Я дякую тобі – за те, (це зовсім не секрет)
Що ти мене знайшов колись в мережі Інтернет.
Що зразу ж смс тоді мені вночі прислав:
«Коли приїхав – подививсь… і зразу ж покохав.»
Я дякую тобі – що поруч ти завжди
Підтримуєш мене в мить радості й біди.
Я дякую тобі – що кожен день і час
Питань тугий клубок вирішуєш за нас.
Хай меншає проблем й душевних хвилювань
А більшає ресурс для здійснення бажань
На море, чи до гір у екскурсійний вир…
Скоріше б вже настав у Україні мир
Коліна хай твої ніколи не болять
Ти ж в мене молодий… тобі лиш 45.
Повага від колег і на роботі лад…
А плата за труди –хай буде – наче клад
Частіш радій життю, і добре буде все
Хай тільки позитив цей рік тобі несе.
Веселі куми й друзі, підтримують щодня
Турбується і дзвонить уся твоя рідня
Я буду завжди поруч і в радості й жалю…
Бо я тебе ціную, і я тебе люблю.