Я дякую, друзі, за те, що ви є,
Що можу я просто до вас подзвонить.
Ми поряд, ми разом, що моє - твоє.
Цінуємо дружбу! Життя лише мить!
Не кваптесь потрапить будь-що на той світ -
Туди поспішати ніколи не слід.
ТА варто у трубку сказати "Привіт!"
Це слово розтопить у серці весь лід.
Нехай це короткий і пізній дзвінок
Можливо, чекають його вже давно
"Ти друже тримайся! І все буде Ок!"
Нам є що втрачати і не все одно
З ким каву ти вип'єш у ранішній час,
Як словом міцним ти підкріпиш діла...
Та дружба торкнулася кожного з нас
Щоб правда на світі для всіх ожила.
То ж, друзі, дзвоніть кожен день, повсякчас,
Із приводу й просто, щоб слово сказать .
І дружба врятує в житті ще не раз...
Її ми зуміли відчуть і пізнать.