Зима була, чи не було?
В повітрі пахне
Вже весною...
Моє із затишком село
Ще спить,
А зорі сяють як...красою!
Все грає з небом річки бриз...
Ось-ось ще трішки
Й річка скресне,
Дивлюсь з вікна я зверху вниз,
Як той рибак сидить й не мерзне??
Вражає цей яскравий блиск
І місяць мовби та тареля,
В комині трісок легкий тріск,
І світло лиш в одній оселі...
Не спить там жінка ,
Бо вона
В молитві молиться
За сина...
Коли ж ця клятая війна
Пройде, закінчиться
Лавина???
Зима була, чи не було?
Рік промайнув-
Важкий , печальний.
Тримайся, з затишком село!
Красиве, ще...
Сентиментальне....
09.02.23
👩🦰В.Мала
/ світлини,зроблені сестрою авторки ,
Людмилою,
с.Олександрівка/