Із чого ж та розмову розпочати?
"Привіт! Як твої справи? Як діла?"...
Я спробував листа писати,
Та букви не складалися в слова...
Я намагався подзвонити...
Брав телефон і номер твій шукав...
І цифри набирав... Зробити
Останній крок так і не зміг ... Відклав...
Я поривався хоч листівку
Відправить в месенджер... Відволікли...
Послухати стару платівку
Хотів... Лиш "Заважаєш!" прорекли ...
Що в думах , те не розказати...
Що відчуваєш, те немає слів...
Залишилось одне - чекати...
Та час летить! Життя вже менше пів...
Надія душу звеселяє,
Що краще все ж буде у майбутті...
Хто любить - той завжди чекає
І залишається в передчутті...