Привіт, мій кіт. З’являюсь на честь свята.
Тобі сьогодні вже тридцять один.
Твій бан з мого інста іще не знято.
І не забуто всіх моїх провин.
В житті твоєму відбулися зміни.
У мене ж все тримається без змін.
Ти - віднайшла для себе половину.
Я - залишився сам, без половин.
У тебе з ним, я бачив, спільний побут.
На пальці підмізинному кільце.
Наважилась, зробила другу спробу.
І маєш ощасливлене лице.
Авжеж, ти на життя будуєш плани.
Пов’язуєш майбутнє тільки з ним.
І відстань поміж нами не розтане.
І я так і зостануся чужим.
Ти житимеш десь там, далеко в світі.
Як і годиться, матимеш сім’ю.
Ділитимеш із ним всі світлі миті.
Його любов пускатимеш в свою.
А я, десь тут, чекатиму на тебе.
Писатиму (не всі) тобі вірші.
Бо ти в мені створила цю потребу,
І будеш назавджи в моїй душі.
2019
Номер картки для донатів:
Ощадбанк
4790 7299 3591 8979
Мостюк Сергій Миколайович