І прийде час,
Що згинуть воріженьки!
А дзвін фанфар розбудить білий світ
Та полетить на плеса Лелі-неньки
І розіб'є вчорашній моноліт.
І прийде час!
І ... розцвітуть каштани.
Мільярди свічок-символів столиць
Співатимуть всім переможцям шану
Та фіміам поллється із каплиць!
І прийде час!
Вік Сили й Перемоги!
Відродження і трансформацій час!
Відкриються для всіх нові дороги.
І запрошу я Вас на білий вальс...
25.12.2022р.
В.Мала