Життя це вщент заповнене горище!
Усе тут є: шматки ілюзій і надій,
Над планами холодний вітер свище,
Що розганяє пил всіх потаємних мрій...
Уламки дружби поряд з чемоданом,
Де загубились зжовклі і старі листи
Признання, що притрушені обманом,
І клятви вірності, о Господи прости...
Розбиті кимось кришталеві замки,
Уже не склеїти пролитими слізьми,
Кохання і любов - то лиш уламки
Давно розтоптані "хорошими людьми"
І скільки не збивай чужі пороги
Усе мине без прощення і каяття...
Життя це біль... і курява дороги...
Це темний склеп і марево буття...