/мотивація на сторінці у
поетеси Н-А-Д-І-Я,у вірші
ЛЕТЯТЬ ДУМКИ У ТЕПЛИЙ КРАЙ
***
Думки - мов птахи.Є,чи полетіли
Десь ген кудись у теплії краї,
Чи десь рядком якимось сіли
Чи полилися в ручаї...
А чи змінилися на думи,
Серйозні, довгі і міцні,
Ти часто хочеш взяти гуму?
І стерти думочки нічні...
Вони і свердлять, і проймають,
і виправдовують тебе,
А ще дрімають й розпинають
Твоє величне "Я"-цабе...
Як добре вміти розрізняти,
Хто джерело твоїх думок.
Погане- геть десь відганяти,
У далину,на острівок.
Хороше ж - мов пиріг,місити,
І промовляти, в світ нести,
Довкілля ними прикрасити
Чарівні повісті плести...
04.12.2022р.
В.Мала