#ДеньУкраїнськоїМовиТаПисемності
💙💛
Я називаю її сонцем,
Вранішнім світлом і теплом,
І молодим зерном погідним,
І соковитим ще зелом.
Свята і вистраждана в війнах,
Змужніла в битві
За Любов,
Вціліла на
Важких стежинах,
Велична в світі,
Знов і знов.
Звучи, рідненька,
Не вщухайся !
Мов трелі- співи
Солов'їв,
Та іще більше заквітчайся
Джерельним Словом,
Поготів.
Дзюрчи, дзвени
,переливайся,
Із вуст в вуста,
І між сердець,
І діамантом розсипайся,
Державовладниця,
борець.
З колиски матері "вода",
І мелодійна,
Й золота !
Для нації- одна умова,
Щоби жила
Державна МОВА!
08.11.2022р.
👩🦰В.Мала