Рік двадцять другий... Жовтень... День Покрови...
Ще сонце... Вишня в листі... А в душі - зима...
Війна триває... Світ в полоні змови
І виходу, крім боротьби, у нас нема...
А в телевізорі - веселі марші:
І шоу, і кіно. І "ліга", і "квартал",
"Дурдом на присьбі!" - кажуть люди старші.
Такий сьогодні дуже модний серіал.
А "чорний ворон" хлопців возить й возить...
І не до сміху, бо росте людська печаль,
І горе у душі, і серце просить:
"Будь адекватним!" Ось така проста мораль...
14.10.2022 р.