🍂🍁🍂🍁🍂🍁🍂
Листопадовий мій
Падолисте...
Дощовий вітрюган, егоїсте,
Заблукале у просторі листя,
Й коні часу летять навздогін...
А душі у довкіллі імлистім,
В парі з плинучим
десь падолистом-
Вимережує " па" волочисте...-
Надсумний новеліст
Арлекін...
Заблукале у просторі листя,
Із дощем- егоїстом сріблистим-
Сумна тема для струн бандуриста,
Линуть в танці
Навколо всіх віт.
А проміннячка світ золотистий,
В ніжнім доторку
Еквілібриста,
З благодаттями
Сюрреаліста,
Мітить в коловороті
Той слід...
02.11 2022р
👩🦰В.Мала
🍂🍁🍂🍁🍂🍁🍂