...А сильних не люблять,
Бо з ними найважче:
Вони не зручні ні в житті, ні в бою...
Себе не шанують...
Шукають найкраще...
І захищають дітей і сім'ю...
І сильні не плачуть...
В душі у них стержень,
Що їм не дозволить зійти зі шляху...
Себе вони чують,
І без упереджень
Ідуть, коли треба, вперед без страху...
Так, сильні не гнуться...
Незламна в них воля,
Достойно і гордо іти по життю...
Бажання в них жити
Без фальші й сваволі,
Примножити щастя в земному раю...
Ще сильні не зрадять,
Міцне в них коріння,
Плекає їх віра, мораль і добро...
Стояти за правду -
Не легке уміння!
Вони на слабких не поставлять тавро...
І сильні не просять...
Не стогнуть від болю...
І жаль, і образу тримають в собі...
Їх мудрість - це досвід
Не вірять в недолю.
Не вчать вони жить. Їх життя в боротьбі.
Ми сильні, бо разом!
Одна у нас доля.
Її здобуваєм в кривавій борні...
Несемо свій хрест,
І виборюєм волю.
Гартуєм характер в священній війні!