На відстані руки - судьба гаряча ...
На відстані життя - небесна вись,
У полум'ї горить, сумує , плаче...
Ти перед боєм в небо помолись.
Журавлиним сумом хмари оповились,
Там журавленьків в небі - тисячі...
Вони вже всі у раю поселились,
Господь їх біль тримає на плечі.
Їм легко , світло, рани вже без болю,
АнгЕльські хори гарно так звучать,
А тут бої... Життя на міннім полю...
Спіши , щоб Бога в молитвах обнять.
Господь всесильний! Він тебе почує.
Твоє прохання - біль із молитов...
Дасть сили , витримки і рани залікує,
Життя врятує віра в Бога і любов.
Ми молимось за Вас , рідненькі! І Ви моліться перед кожним боєм . Господь добрий ,він почує ваші молитви! Повертайтесь живими!!!