Ми молоді, коли душа сміється,
Коли за кроком бачиш увесь шлях,
Літаєш уві сні і все вдається,
Коли над головою рідний дах...
Коли радієш ще без підігріву.
Дивуєшся, чомусь, простим речам,
Взуваєш в правий чобіт ногу ліву.
Приємно, що у вечері не сам...
Як у похід далекий - хоч сьогодні
З гітарою дзвінкою ми на ти.
Прощаєш прикрості напередодні,
Гостріше відчуваєш всі смаки...
А в соцмережах всі ми майже юні:
За аватаркою сховав лице
Стаємо наче легені й красуні...
То ж Цукербергу дякуйте за це!