Обридла вже тобі, напевно,
Пустих картинок заметіль...
Слова збираються ж непевно,
Як вісті добрі звідусіль.
Не радують, однак, новини
І звістки з фронту теж скупі...
І смисл втрачається, і рими,
Чомусь беззубі та пісні.
Ще ранок, а уже утома...
Ще сонце в небі - та пітьма.
То ж залишайся краще вдома
Як слова вірного нема...
5.08.22