Ох! Не питай чи я щасливий...
Життя прожить не поле перейти.
Цей світ складний, підчас мінливий,
Не легко правду віднайти.
Та йшов вперед, вставав і падав,
Не все вдавалося підчас в житті
Та все ж якось доходив ладу
Щоб краще жити в майбутті...
Відтак рутина: дім, робота,
Начальство, план та біг ... і так щодня
Брак часу завжди і в турботах,
Кредит, податки і пеня...
Та все ж... Сім'я, донька, дружина,
Вечеря, дім і кіт, духмяний чай...
Нехай щаслива ця стежина
Завжди веде в маленький рай.
14.04.2022