Продовження цого обміну віршами і цифрами номеру телефону
http://www.poetryclub.com.ua/getpoem.php?id=958148
І ось! Ось кульмінація моменту
Найкращий, найжаданіший фінал
Приємного на смак експерименту
Як довгий романтичний серіал.
Десята цифра. Я лежу в екстазі.
Тепер у мене повний номер твій.
Тепер ми в ближчій, більш ріднішій фазі.
Давай у ній потонемо мершій.
І я тремчу. Я весь в легкому шоці,
Немов у мене був статевий акт.
І в телефоні, сповнений емоцій,
У списку зберігаю твій контакт.
І зможу чути ніжний голосочок,
Звабливий до лоскочучих мурах
Усіх приємних ерогенних точок,
З наявністю дозволених розваг.
2022 рік
Номер картки для донатів:
Ощадбанк
4790 7299 3591 8979
Мостюк Сергій Миколайович