Спочатку вірили - скінчиться скоро...
Наївно ждали - Путін ось помре...
Та протрезвіли, як у Бучі горе
Торкнулось всіх і взяло за живе.
Всі зрозуміли, то не просто ворог:
На Україну йде сама пітьма.
У людських душах сіє тільки морок,
Ні совісті, ні честі в тут нема.
Не знають "орки" ні межі, ні міри,
Брехня зелена в них єдиний бог.
Здається, що і нам підчас бракує віри...
Та "рашці" ми підпишем некролог
Блакитно жовтим і червоно чорним.
Масним, широким, як земля сама.
Підсилу це зробить вкраїнцям гордим
Бо долі іншої у нас нема
1.06.22