Усе в житті трапляється напевно:
Причина наслідок, початок і кінець...
Своє відстоюєм у битвах кревно
І за майбутнє ми йдемо на смертний герць.
Ні! Ми не боги! І не супермени,
Та в жилах наших все ж тече козацька кров.
Блакитно жовте мирне в нас знамено.
Червоно чорним запалав наш прапор знов.
"Я єсть народ, якого правди сила
ще завойована ніколи не була!"
І пам'ять прадідів в онуках жива
Щоб нечисть чорну вигубить й тепер до тла.
І згине ворог, згинуть сучі діти,
І під ногами в них уже горить земля.
Не вміємо себе ми пожаліти -
На жалко нам росії, і Москви, й Кремля.
Оспіваний у мові солов'їнній
Наш калиновий край, що скупаний в росі.
Десь пролунає: "Слава Україні!"
"Героям Слава!" - так підтримають усі.
1.08.22