Час цвітіння - чудовий час:
Все цвіте ,
пахне ніжністю,щастям.
Безтурботливість
повсякчас
Не дає взяти верх нещастям.
Час плодів-
Насолоди час.
На гіллях мов
Намисто- діти.
Насолоджуйся раз по раз.
На майбутнє насаджуй квіти.
Час осінній- сумний
Ледь- ледь...
В'яне лист на природному полі.
Усихає вся зелень угідь
та і соки Мандрівниці- долі.
Час зимовий- це холоду стуж.
Замороззя важливих процесів.
Близько- близько До каменю меж
І закінчення всіх
Інтересів.
Пролітає все це
Мовби мить.
Дощ змиває сліди
Цього щастя.
І невладний ніхто зупинить
круговерть і циклічність причастя..
20.08.2022р.
👩🦰В.Мала